Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz dfsz34 #60030 üzenetére

    Igen lehet gondolkodni a megoldáson, ezt aláírom. De, mint említettem menni kell CW, Század, ESL, szakasz, stb csatákat amiben legalább növeled az esélyeidet a kulturált szórakozásra és igényes játékmenetre. (Számomra a gyenge teljesítményem miatt a CW és ESL stb csak álom vagy youtube-os és Twitch-es kikapcsolódás)

    Én sem azt mondtam, hogy "kussolni kell" vagy, hogy ne keressünk megoldást. Csak, amíg az a fejlesztők legkonstruktívabb hozzáállása a dolgokhoz, hogy "How terrible", addig igen is az a megoldás, hogy chat kikapcsol vagy cenzúra bekapcsol.

    A hasonló képességű játékosokkal való játékhoz az MM-t, Te hogy képzelnéd el?
    -Aki kék az csak zöldtől liláig színezett játékosokkal játsszon csatákat? A zöld meg a citromsárgáktól a kékekig? Ezzel az a gond, hogy a lilák csak magukkal és a kékekkel tudnának csatába menni. A vörös "horda" pedig mehetne a saját szintjével és a narancsokkal.
    Nem is lenne rossz ez így, viszont a Lilák rengeteget várnának. Azok akik pedig szintet lépnek, hirtelen egy sokkal nehezebb csatákat hozó társaságba kerülnek, ahol az addigi teljesítménye nem lesz elég ezért megint visszacsúszik. Ott újra bejön minden neki, ami odafent nem. Szerinted nem menne a lázongás még nagyobb mértékben, hogy csal a WG és nem engedi fejlődni?
    (Engem mondjuk inspirálna, hogy a felsőbb osztályban játszhassak és ne a megye II-ben poroszkáljak)
    Viszont ez sokaknak frusztrációt vagy a játéktól való elfordulást okozna. Nagyobb mértékben, mint jelenleg.

    Addig fog maradni a jelenlegi rendszer és az ez miatti kismértékű elvándorlás a régi játékosok részéről, amíg a WG negyedéves üzleti prezentációi PROFIT-ot mutatnak. Hidd el egyből lesz változás és véleménykérés a játékosok részéről, hogy milyen irányba fejlődjön a játék, ha jönnek a negatív piaci eredmények. Addig, amíg ez nem történik meg; sajnos nem látom esélyét a pozitív változásnak.

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák