Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    válasz Kalos7 #60024 üzenetére

    Kalos7 - Ha én 21k csata után is noob lennék letörölném a játékot, mert nem játszanék olyannal ami nem megy.
    Ezzel nem értek egyet teljesen!

    -Ki miért ül le játszani?
    -Miért kell bárkit csesztetni azért, mert nem úgy tudja kezelni a játékot, mint a Pro-k?
    -Miért van az, hogy a jobb játékosok egyből lehurrogják a gyengéket?
    -Miért nem lehet elfogadni azt, hogy ő nem veszi komolyan? Miért kell elvárni mindenkitől, hogy ugyanolyan hozzáállással dolgozzon ezzel a játékkal?
    -Miért nem tudják a "PROFI"-k megérteni, hogy ez egy JÁTÉK. Nem ebből fog egzisztenciát teremteni magának senki (kivéve a WG-s dolgozókat).

    Ha nem tetszik, hogy sokan ott ténfergünk a szent pályáitokon, akkor menjen minden PRO csak és kizárólag KLÁN, CW, ESL, SZÁZAD, stb. csatát. A játékmód neve is RANDOM! Ahol összekerülhetsz velünk paradicsomokkal is, bár ha mi nem lennénk, nem feltétlenül mutatna olyan jól egy két játékos statja. Persze vannak olyan játékosok, akik akár egyedül is le tudnak hozni egy - egy meccset. Viszont a legjobb játékosok videóit figyelve és a fórumot olvasva észrevehető, hogy a sok paradicsom meg is könnyíti a jobb játékos dolgát jó pár alkalommal. Ugyanis amíg, mi botor kis zöldség eszűek szemtől szemben is rámegyünk egy ellenséges tankra, addig téged senki nem lő nem vagy tűzvonalban és hátulról - oldalról tudod ritkítani az ellen HP-ját.
    Természetesen van olyan is, hogy átgázol rajtunk az ellen és ott maradsz kb 7-8 vagy akár 14 tankkal szemben is. De addigra sok esetben már meg van 2-4 ezer sebzésed is akár.

    Szóval fogadjuk már el, hogy mint a való életben vannak jobb és gyengébb képességű játékosok. A te értelmezésedben, akkor az életben is uninstallálni kellene néhány embernek az életet, mert kevesebbet értek el, mint Te vagy bármelyik gazdag ember a földön?
    Ne mindig a spártai Tajgetosz hozzáállással lássunk egy alapvetően szórakoztatás céljából készült játékot.

    Még mielőtt betámadna bárki is, 10 ezer csatám van és igen még csak a második 10-es tankom van meg. De én játszani járok fel, nem statot növelni, vagy profi e-sportolóvá képezni magam.

    Wot nickem: sebijani1982

    Jó vadászatot és sok Frag-et mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák