Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz remington2 #58993 üzenetére

    Sokan egyébként xp-t farmolnak és ez nagyon meglátszik a játéksítluson is. Már többen írták, mikor csata megkérdeztem egypár jó játékostól, hogy miért ment előre és halt meg ennyire gyorsan. Mindegyik kb ugyanazt írta, hogy szerinte így sokkal több xp-t tud összegyűjteni, mert kioszt valamennyi sebzést de kb 4-5 percig játszik csak egy tankkal és utána megy egy másikkal hasonló stílusban.

    Ha rendesen taktikázva végig viszi a csatát, akkor eltarthat 10-15 percig is, ami idő alatt nála már lement 2, de akár 3 kör is. Annyival meg nem kap több xp-t, sőt ha a csapat támadó éke sikeres és nem tartasz velük, akkor alig marad neked sebzés, szóval még van ez a hatás is.

    Mondjuk a statja nem köszöni meg az ilyen stílust, bár a fene tudja, mert tulajdonképpen annyira nem voltak rossz pozícióban, mert annyira ezek már gyakorlott játékosok, hogy így is elég szép sebzést ki tud szórni, mire legyűrik, de sokszor meg ki se lövik, hanem egyszerűen az ellenséget kiszedik pár perc alatt és kész.

    A profik mellett meg ott vannak a "rush" paradicsomok, akik tényleg kezdik átalakítani a játékstílust. Mert ha nem sikerül nekik, akkor bajban vagy, hiába taktikázol, csak nagy szerencsével tudod utána a túlerőt megállítani, akik szintén hasonló stílusban támadnak (úgy értem, hogy jönnek előre, mint a felbőszült bikák, teljesen mindegy, mennyi sebzést kapnak be, tisztára mint az első világháborúban, arra emlékeztet ez engem, viszont nagyon veszélyesek, mert szinte soha nem lehet olyan gyorsan kiszedni őket, hogy ne spotoljon és akkor már kapom az áldást én is). Ha meg a csapatod a sikeresebb, akkor megint bánhatod, hogy nem mentél velük, mert alig tudsz sebezni.

    Ez tényleg észrevehető és ilyen akciók esetében, mint az SP még hatványozottabban jelentkezik.

    Ki kéne próbálni egy kicsit okosabb rush stílust, hátha bejön. Menni velük de valahogy megérezni, mikor kell fékezni, erre gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák