Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    Megvettem az FV215b-t, hogy kibekkeljem az időt a Chieftainig. Hát lehet nem kellett volna, az egyik legnehezebben játszható tank, amivel valaha dolgom volt.
    Egy az, hogy szarrá lövik, de szó szerint, leolvad róla a hp. A Tigris porcelán, a Conqueror hímestojás, de ez... hát ilyet még nem tapasztaltam neház tanktól.
    A másik, hogy lassú, felváltva mentem az E5-tel és ezzel, a másik egy igazi rövidtávfutó, míg a brit csak kecmereg. A hátsó torony emgszokást igényel, nagyon furcsa a játék vele, de ezzel nem lesz sok baj szerintem.
    Viszont az ágyú... hát ez valami irgalmatlan. Eddig 10 meccsből vagy kicsapott az arty az elején és semmi sebzéssel fejeztem be a játékot, vagy eljutottam valami oylan helyre, ahonnan supportolni tudtam a srácokat, de akkor ott kő kövön nem maradt, 7,7 alatt lő 400-akat egy lézersugár pontosságával, irgalmatlan dmg vihető be rövid idő alatt.
    Összeségében kicsit csalódás, mert azt hittem többet fog pattintani, de nem, nagyon artymágnes, hisz kevés van belőle, ráadásul ég, a srácokat mindig ellövik, főleg a sofőrt... nagyon nehezen játszható tank, de vannak pillanatai, most azon kell dolgoznom, hogy az ilyenekből több legyen.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák