Új hozzászólás Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz dfsz34 #55123 üzenetére

    Akik a kastély melletti házakhoz mennek, azok el se érnek oda, mert D2-ből folyamatosan spot alatt vannak. Minél hamarabb oda kell érni és nincs esélyük a házakhoz érni. Az arty természetesen kiszedhet onnan, folyamatosan mozogni kell, ez tény. Fogok majd feltenni replayt ha odakerülök, hogy én hogyan csinálom. Természetesen ha arra az oldalra kevesen jönnek, akkor semmi esély, de ez minden térképen így van.

    Nem játszom védést-támadást manapság, de én kezdettől fogva mondom, hogy támadni ezerszer könnyebb, egyszerűen azért, mert a védők kis helyre tömörülnek be, nincs mozgásterük. Védeni egyértelműen úgy kellene, hogy támadni kell védőként is. De mivel ez a mód a legjobban random csapatfüggő ezért egyedül játszva nem igazán szeretem bekapcsolni, mert hiába tudom mit kellene csinálni egyedül kevés szokott lenni.

    Rég néztem már QB-t, de T49-el való csata nekem nem mérvadó, ott még nagyon gyenge csapatok vannak. Magas tierben nem látok gondot ezzel a térképpel, de majd megfigyelem az ottani statisztikám.

Új hozzászólás Aktív témák