Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Simulacrum #48641 üzenetére

    A hegyen kempelő TD-k nem látják be a teljes területet. A térkép széle felé kell igazodni illetve ott a rengeteg szikla, ami takar.

    Az igaz, hogy a térkép faragása közben elég komoly előnyt adtak a támadóknak. Mindkét oldalon simán spotolási távolságra lehet menni egy közepesen gyors tankkal is, mert korábban lehetett lőni a kis surranó völgyekbe érkező ellent, de most már takarásban lehet meg közelíteni onnan, ezért lenne fontos megfelelő erővel kitámadni. Egy hiba azért van a támadásban is, legritkábban csinálják azt, hogy egyik irányba menjen jelentősebb erő és a másik irányba max 1-2 olyan, aki nem harcol, inkább csak feltartja az ellenfelet. Ezzel szemben kb eloszlik az erő és így az ellenfélnél lehet az előny, ha ők jobban csoportosítanak és valamelyik oldalon áttörnek.

    Az a baj a közép résszel, hogy a sok moron, mind ott marad nyílt terepen a bázis közvetlen közelében és akkor tényleg elég egy scout, aztán végük. Azt sem értem, hogy sokan kitolatnak a fedezékből, miután lőttek, mintha az segítene rajtuk, pedig akkor tényleg több lövést kaphatnak, ráadásul oldalba kapják, ahelyett, hogy csak picit mozognának, esetleg ráznák az elejét, talán lepattanót lő az ellenfél. Sokkal értelmesebb dolog, akármennyire is kempelésnek látszik, mint tolatni, aztán olyankor ki az aki figyel még arra is, hogy a tank segge ne lógjon ki?

Új hozzászólás Aktív témák