Új hozzászólás Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz dfsz34 #48637 üzenetére

    Karelia védés szerintem a legnehezebb ezen játékmódban. Egyszerűen nincs jó fedezék a hegyen kempelő TD-k ellen. Ha van egy jó med vagy light aki spotol középen, akkor az a pálya még jó játékosokkal is nagyon nehezen védhető. Általában csak akkor nyertem ott védést, ha az ellenfélnek nem volt TD-je és senki nem volt a hegyen, de ez rettentő ritka. Az egyik oldal lenyomása körbe lehet az egyik megoldás különben éppen. Pont az a lényeg, hogy el kell menni a hegyen levő artyért és TD-kért különben nincs esély max. esetleg a kivárás és időre játszás.

    Erlenbergen B2-be, C2-be menni tényleg nem jó terv, ott mindig a másik oldalról mentem körbe és ahogy írod hátulról betámadtam az artyt és a várban levőket. Sokszor nem jön be, de más ötletem nem nagyon volt. Esetleg, ha sok a TD a védekező félnél akkor lehet spotolni a hídnál nekik a bázist és akkor esetleg lehet védeni. De igazad van ezen a pályán a legtöbb védés azért nem sikerül, mert sok tank veszik B-C2-ben és ezzel már el is megy a csata.

    Valószínűleg a Sigfried Line-on levő assault a legkiegyenlítettebb, ott azt vettem észre azon múlik a csata, hogy a támadók hol jönnek. Ha a magaslat felől északon, akkor könnyen nyernek a védők, de a ha másik oldalon, illetve középen a városban, akkor nagyon nagy esélyük van a nyerésre.

Új hozzászólás Aktív témák