Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Simulacrum #48636 üzenetére

    Lehetnek pályák, ahol valóban sikeres a támadás, pl Karelia, már többször nyertünk úgy, hogy egy nagyobb csapat fel a hegyre (mindkét oldalon működik) és ott a túlerő gyorsan bedarálja az ellenfelet. A kulcs ott van inkább, hogy mi történik ezután? Ha elindulnak körbe sokan artyt meg td-ket vadászni, akkor az ellenfél gyakran röhögve befoglal a másik irányból, de ha kicsit okos a csapat és visszazár, akkor tuti a győzelem.

    Erlenberg lehet az ellen példa. Ott, ha kitámad a csapat, szinte borítékolható a vereség. Nem is szeretek védeni.
    Szinte már abból megmondható az eredmény, hogy mennyien mennek B-C2-be, mert aki odamegy, általában ott is pusztul. Ráadásul elég gyorsan, mert még annyi eszük sincs, hogy legalább ne tegyék ki magukat a snipereknek, akik a kastély körül nyüzsögnek. A pálya módosítás után a bázist már nagyon nehéz védeni kevés tankkal (korábban volt a domb, meg csak a hídon jöhettek és akkor sikerült a bravúr elég gyakran), ha az ellenfél ott áttör. Annyira, hogy volt már kb 15-20 védésem ott és eddig egyszer sikerült csak megállítani az ellen foglalását, igaz, akkor kaptam 7 medált azért a csatáért, mert két foglalást is meghiúsítottam, de ez az egy eset, amire emlékszem.

    Ha kevesen mennek ki oda, akkor még van remény vagy ha az ellen valami furcsa véletlen miatt nem ott támad nagy erővel.

    A másik hülyeség, amikor nem megy ugyan a csapat B-C2-be, de nagy erővel elkezd támadni a másik oldalon, bedarálja az ellenfelet és elmegy körbe artyt meg TD-t vadászmi, miközben az ellenfél röhögve elfoglalja a bázist.

    Erlenberg védés szerintem a legnehezebb, hiába lenne relatív könnyű megnyerni egy bunkervédelemmel, de ez soha nem jön össze és túl sok moron pusztul el vagy megy világkörüli útra és kész, garantált a vereség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák