Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Angel1981 #45012 üzenetére

    "Amióta ilyen krediteső van, szerintem sokkal kevesebb prémium fiók / prémium tank fogy (hacsak nem az is akciósan), és a gift shopban szereplő kredites csomagokat is alig veheti bárki."

    Nehogy elhidd ezt. A WG könnyen akciózik, mert gyakorlatilag virtuális dolgokat ad neked, tehát neki van egy alapköltsége, de ha neked akar adni mondjuk egy prém tankot vagy pár nap prémet, akkor az neki nem jelent plusz költséget, ami nagyon fontos. Ezért zseniális ez a termék. Ha pl egy cég 1+1 akciót hirdet, akkor azt a terméket elő kell állítani, az neki plusz költség, itt a WG esetében nincs plusz költség.

    A másik kérdés, hogy ellenben emiatt neki nincs-e bevétel kiesése. A kulcs a Nat Geo filmben is leírt modellben van, amit jobb ha elhiszünk, hogy matematikusok folyamatosan számolnak és elemeznek.

    Az egész model az irdatlan nagy számokon alapul. Minél több a játékos, annál többen hajlandóak költeni is a játékra, hogy jobban menjen nekik. Ez még akkor is magas szám, ha a játékosok döntő része egy fillért sem költ rá.

    Az akciók hatása kettős, egyrészt rengeteg új játékos vonz, másrészt a meglevő játékosok nagy része talán most játszik életében másodszor a reg óta prémiummal és rájön, hogy ez jó. Az ilyen 7-10 napos prémek hamar letelnek és ha a sok tízmilló játékos kis részét is sikerül meggyőzni, az már több tíz vagy száz ezer prémium vásárló.

    Szerintem egyszerűen felvett a WG egy értelmes marketing csapatot végre, akik most már együtt dolgoznak a matematikusokkal és kiszámolják azt, hogy meddig van pozitív hatása az akcióknak.

    A közelgő konkurrencia természetesen a másik katalizátor, de ennek mi felhasználók csak örülünk.

    Szerintem a WG jól teszi, hogy ilyen komoly akciókat indított és ez a pü év még sikeresebb lesz. Az egy más kérdés, hogy tier3-ban lassan nem tudok a prém tankjaimmal sem játszani, hiába op-k, mert 8-10 kill már nem elég a győzelemhez, na az durva és kezd inkább általános lenni, mint egyedi a rengeteg kezdő vagy egyszerűen csak komolytalan játékos miatt.

    Ezzel még valamit kezdeniük kell, a csapatjáték jó, de nem elég megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák