Új hozzászólás Aktív témák

  • scyllarus

    veterán

    válasz Diarmand #44959 üzenetére

    Több ÉV kihagyással :D Nem venném ki az artykat, nem is írtam ilyet. A mostani (real-time látnak mindent, amit spotolnak nekik) rendszert szidtam. Tudom, MOST milyen, mert MOST is kapok minden csata után jelentést :) És ha artyk vannak a lista tetején sebzésben, az mutat valamit.
    Egyébként konzekvens vagyok: nekem arty ne segítsen, nem is szorulok rá. Én mindig szoktam a sajátnak segíteni, bár rossz szájízzel, legszívesebben hagynám megdögleni, de mégiscsak egyforma a színünk...
    "csak az arty fordul oda" na, ilyet még soha nem tapasztaltam. Csak akkor fordulnak oda, ha valami low hp-s ellenfél tűnik fel, mert kell a frag, az sem zavarja őket, ha van a közelben saját is, akkor is odalő.
    Akik a TD-ket szidják: van egy nagy különbség: amikor a TD rád lő, ELMÉLETILEG te is visszalőhetsz neki. Az artynkál ez nem áll fent, és ez nagy különbség.

    [ Szerkesztve ]

    "Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

Új hozzászólás Aktív témák