Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz Jo33by #39450 üzenetére

    A Chi-to elég jól használható szerintem, pedig még csak az első képesség lesz éppen 100%-os a legényeknél. Az alap motorral tényleg nagyon lassan vánszorog de utána már megfelelő. Támogató mednek szerintem jól használható, persze vigyázni kell az ilyen KV1S meg hasonló tankokkal hogy lehetőleg ne lőjön meg. Nem egyedül kell vele hősködni, na.
    A lövegsüllyedése szerintem kiemelkedő, nekem ez fontos, utálom ha másodpercekig tart átküzdenem magam egy dombon hogy lelássak a túloldalon.
    T-34-85 régen játszottam, arra nem is nagyon emlékszem már, de a tier6 medek közül a német VK P-nél jobb, a Type 58-nál simán jobb. A Cromwell kicsit más, nekem az még jobban bejön, de a Chi-to is egész jó. Bár most hogy letudtam az IS6 küldetést, azóta inkább hanyagolom a 6-os tankokat.

    És hogy a fórum egyik kedvenc vitatémájához is hozzászóljak: hogy van-e irányított szopóág vagy csak véletlen az egész nem tudom, nem is érdekel, de. Ma délután óta nagyon szerencsétlen sorozatom van, a csaták túlnyomó többségében vagy legalacsonyabb tierbe kerülök, gyakran olyan tankkal ami még bőven nincs kifejlesztve, vagy a csapatot darálják be 3-4 perc alatt, de inkább a kettő együtt. A mai győzelmi arány 85 csata alatt 35(!) százalék

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák