Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz vhw #38854 üzenetére

    Volt, már csak 1750. ;) Egy olyan tankot, aminek ennyi hátránya egyszerűen nem lehet OP-nak nevezni. Néha még a saját Tier-jében sem, hiába célzok rá teljesen a T7-es heavy-kre még véletlenül sem a weakspotot találja el (belőlem gondolom kinézed, hogy ismerem őket :) ), a KV-1S-t is csak 70°-nál nagyobb döntöttségű helyeken tudom eltalálni. Van jó DPM-je + nagyot sebez és itt kb véget is érnek az előnyök. T7-ben OP tanknak inkább a T29-et hívnám, kiemelkedőnek pedig a Comet-et. Előbbivel 1992-vel végeztem ~160 kör után, utóbbival (220 kör alatt) ugyan annyival, mint most van a SU-val. Ezekkel a tankokkal élvezet volt a játék, lehetett őket valamire használni..

    (#38857) dfsz34: Ma direkt csak azért is kipróbáltam vele a közelharcot, 10 körből kb 3-4x nulláztam vele, vagy ha sikerült is sebezni, akkor sem értem a 2000 közelébe. Olyan tankokról pattogok vele, amiket pl egy Comet-tel még a kisebb átütés ellenére is lazán átvittem szemből, egyszerűen ennyire pontatlan ez a löveg. Azért 175 átütéssel csak ne kelljen már flankeljem a saját tier-ű nehéz tankot egy TD-vel. És arról még nem is beszéltünk, hogy mit kezdjek vele T8-9-ben.

    Felszerelésként Rammert, EGLD-t és Periszkópot használok. Ennél a tanknál a JgPanther pedig mindenképpen jobb, az legalább sniperkedésre jó, a SU-152-ről nem mondok semmit, lehet troll ágyúval nem olyan rossz. A kredithozammal tényleg nincs semmi baj, amúgy nálad mennyi az "elvárt sebzés"?

    Egyébként nem lenne kedved holnap késő délután/este megmutatni szakaszban, hogy te mégis mit csinálsz randomban ezzel a tankkal? Tényleg kíváncsi vagyok a "titkodra". Mivel még nem raktál fel semmilyen képet, ezért fogalmam sincs, milyen játékos vagy, de én kékként is készen állok a "tanulásra". ;)

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák