Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Simulacrum #35696 üzenetére

    Azért érdekelne, hogy a parancsnoki belépőn kívül mi az ahol biztonsággal meg lehet lőni egy beforgatott E75-t? Az alját lőve kb minden 3-4. lövés ha talál, a többi lepattan. Felette még nehezebb meglőni. Csak nagyon kicsi gyenge pontjai vannak. Esetleg a lövegét meg lehet próbálni kiütni, ha lehet többször is, mert akkor már nem tudja kijavítani és nehezebben fog eltalálni.

    A parancsnoki belépő meg elég kis pont és csak nyugodt, békés becélzás mellett lehet eltalálni biztonsággal (ha az RNG nincs nagyon ellenemre) vagy nagyon kis távolságról esetleg még. Illetve szemben állva vele balra a cső felett van még egy gyenge pontja, de azt én soha nem tudtam meglőni.

    Ha pattogok az E75-ről, akkor én nem kísérletezek tovább, arany vagy HE és pofán lövöm. Megy miatta a visítás a chatben nálam is, de pontosan az ilyen helyzetekre találták ki az arany lőszert. Ha meg tudom kerülni, vagy rosszul forgat be, akkor nem pazarlom az aranyat természetesen.

    Kíváncsi lennék te mit csináltál volna a Conqueror helyében? Lövöd a parancsnoki belépőt miközben az E75 meg adja a 490-es puszikat? Hát sok sikert hozzá, már 100m-ről is inkább lepattan, mint betalál...

    Terjed a gold detektor, mert egyre többen visitoznak a chat-ben, hogy jajj a noobok őket arannyal lövik, holott el kéne fogadni, mint szerves része a játéknak. Része a stratégiának.

Új hozzászólás Aktív témák