Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz dfsz34 #35038 üzenetére

    "Egyébként szerintem az ilyen akciók során a WG jóval több bevételre tesz szert, abban szinte biztos vagyok. Odadobnak egy szerintem jó, de nem a legnépszerűbb prém tankot és közben meg az emberek költenek a prém előfizetésre, szabad xp-re, garázshelyre"
    Ha talán jóval többre nem is, de nem lehet nagyon "mínuszos" az akció számukra, pont a általad említett dolgok miatt. :)
    Ettől még szerintem "nagylelkű" akció! (Bár nekem felejtős, krónikus időhiányom van.)

    "Nekem a jt8.8-n meg a gyulladós tier9-10 tankokon van csak. Kisebb tankokra max kézi tűzoltót teszek."
    Én nem olyan rég rájöttem, hogy hatékonyabb vagyok, ha nem hotkey-jel (shift) váltogatok a sniper és arcade nézet között, hanem egérgörgővel szépen ki-be zoomolgatok, ahogy a helyzet kívánja.
    Így "felszabadult" a shift, ráraktam a poroltót, és azóta ha felgyújtottak, általában csak 1, max. 2 "egységnyit" égtem, olyan hamar adja magát az aktiválás, így T9 / T10 alatt én el is elfelejtem az automata poroltó használatát.
    Egyébként egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor "érte meg" eloltanom magamat, mert a többi esetben már olyan túlerő volt, úgy körbevettek, hogy hiába oltottam el, utána max. 5 másodpercig éltem, semmin nem változtatott a dolog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák