Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz #43783936 #35036 üzenetére

    Igen, én is azt teszem majd úgy néz ki, csak vennem kell aranyat először. Megnéztem pár replay-t chaffee és borsó ügyében és hát az van, hogy tudnak persze a srácok de bitang nagy mázlijuk is van közben. obj pattan chaffee-ról és a második lövése meg csak láncot szed le, az meg megkerüli többször is és kiszedi majdnem full hp-ról. Enélkül szerintem neki se lett volna tank ász, de ilyen mázli nem gyakori.

    Múltkor valaki kérdezte, hogy mi értelme a tank ásznak és szerintem az, hogy pár tankra meg lehet szerencsével szerezni a fejlesztés során, de tipikusan csak akkor lehet összehozni, ha az ember utánanéz az adott tanknak. Megnéz pár replay-t és működő megoldásokat az adott tankkal. Utánaolvas. Egyszóval fejlődik, ami jó.

    Egyébként szerintem az ilyen akciók során a WG jóval több bevételre tesz szert, abban szinte biztos vagyok. Odadobnak egy szerintem jó, de nem a legnépszerűbb prém tankot és közben meg az emberek költenek a prém előfizetésre, szabad xp-re, garázshelyre de az is érdekes, hogy most már milyen sokan futkosnak automata tűzoltóval akár tier6-ban is! Mondjuk nem biztos, hogy aranyért vették, inkább a leárazásban vagy az akcióban szerezték, de ez is egy tétel, ahova elfolyik a kredit és simán el tudom képzelni, hogy siemka vérpista veszi a kreditet a shopban, nem előállítja a játékban.

    Nekem a jt8.8-n meg a gyulladós tier9-10 tankokon van csak. Kisebb tankokra max kézi tűzoltót teszek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák