Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Van mellékes haszna is az ilyen akcióknak, mint most az is6. Ki akarom gyorsan fejleszteni a cromwellt és közben rátaláltam a tökéletes TK tankra a cruiser iv-ben.

    50%-os legényekkel nagyon szépen szór a löveg és ráadásul kettőt egymás után. Sikerült ilyen módon egy kattintással két csapattársamat is sebezni és az egyik kiégett. A második katt meg kilőtte az alacsony hp-s ellenfelet, akivel kakaskodtak :) Ezen úgy megharagudott az életben maradt érintett tank, hogy egész csata alatt engem üldözött.

    Jó ez az akció, de nagy dilemmában vagyok, mert több tankra nem bírom az ászt mexerezni és addig nem akartam eladni, mert nem vagyok kredit milliomos. A rohadt chaffe 2e és a borsó 2,2e prémes xp-re is csak első osztályt adott. Ezek meg ott fogják nekem a garázshelyet, ami most kéne nagyon más tankoknak.

    Ráadásul egy jó tanács, most két ágat akarok gyorsan kihúzni az amx12t meg a cromwell és több mocskos sz.r tank vannak alacsony tier-ben ezeken az ágakon. Aki ezekben gondolkodik, kezdje el azonnal, mert a haját fogja tépni vagy fel kell használjon egy csomó szabad xp-t.

Új hozzászólás Aktív témák