Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz KisApám #32041 üzenetére

    Szerintem nem tudatos, olyan értelemben, hogy pont téged akarnának visszahúzni.

    Inkább több tényező eredménye a szívóág.

    Én most már azt csinálom, hogy ha van két bukóm, akkor azonnal átváltok mások tankra. Később, ha jól adja a nyerőket, akkor újabb próba, de akkor is max két egymás utáni bukót engedek meg egy tankkal. Ha ez sem megy, akkor még egy utolsó ötödik esélyt adok a tanknak, ha nem megy, akkor arra a napra jegelem.

    Inkább bizonyos tankok, bizonyos felszereltséggel problémásak, szerintem, az aktuális játékos eloszlás alapján. Ha később próbálod, akkor változnak a játékosok. Másik megoldás lehet, ha szervert váltasz, mondjuk x darab bukó után.

    Az biztos, hogy valamit ügyeskedik az mm. Amikor húztam a ferdit, akkor háromszor figyeltem meg, hogy amikor több ferdi volt, akkor mindig egy oldalra kerültek a kis ágyús ferdi játékosok, volt, hogy három is. Direkt figyeltem és ez azért érdekes, hogy elég gyakran ez volt a helyzet.

    Az utolsó 1000 csatámban így 56% WR, az utolsó 300 meg 60%, hogy nem erőltetek egy tankot.

    Mondjuk olyanokon már szerencsére túl vagyok, mint a B1, sőt az ölj meg 20 ellenséget akciók jók voltak nekem, mert szinte minden ágat kihúztam már ötös szintig így. Legalábbis azok közül, amik egyáltalán érdekelnek, úgyhogy az ilyen szutykok nem rontják tovább a WR-t és a játék kedvem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák