Új hozzászólás Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz Patrick76496 #2975 üzenetére

    Láttam már 2000 fölötti csatás ilyen kis arty-s jóembert is. Nagyon durván aprítanak a kicsik között. Lehet pedotankosnak mondani, aki Tetrarchal játszik kicsik között, de az ilyen artys jóembereket akkor vajon minek neveznétek? Egy tankos játékban ilyet élvezni, hát hihetetlen.

    SHiZUOKA: Sokan panaszkodnak, hogy alig kapják az új térképet, engem már tíznél többször betett oda ez tuti. Kiábrándító lett. Hatalmas térkép, de minden csata kb. annyi, hogy aki több tankot küld a rövidebb útra az nyer. Mindig ott dől el a party. Szinte nulla sebzéssel maradnak életben a hosszú útra tévedők, mert még az ellenséggel se találkoznak olyan sokat kell menni, mire valamelyik csapat a rövid úton nyer és befoglalja a bázist. Szóval ez így nagyon nem lett jó. Nem szeretem az egyutas pályákat. El Halluf is ezért a leggyengébb pálya szerintem.

    Rico33: Nagyon érdekes látni mennyit számít a platoon. diegho szokta volt mondani, hogy azért nem játszik platoonban, mert ha a társa jó játékos elveszi előle a sebzést. Ebben neki igaza van, de ez mégsem ér fel azzal, hogy ha van még egy jó játékos a csapatodban, akkor egyszerűen tovább tudsz élni a csatában és ezzel többet is tudsz sebezni. Csak magam játszom ezért látom, hogy nagyon sokszor egyszerűen azért nem tudok többet sebezni, mert az ellenfél simán túljutott a másik oldalon és foglal vagy bekerít és esélyed sincs. Én simán elfogadnám, hogy legyen több vereségem, de legyen időm még játszani és ne legyen 2 percen belül vége a csatának.

Új hozzászólás Aktív témák