Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Egy érdekes új jelenséggel találkoztam, amit félhülye szakaszoknál tapasztaltam. A félhülye alatt azt értem, hogy az egyik tag még úgy-ahogy szódával elmegy, de a másik igazi, hamisítatlan retardált.

    Keveset megyek könnyű tankkal, de az egyik célom a t71, az egyik (ha nem a) legjobb könnyű tank és t21-el többet nyomom. 3 félhülye szakasszal hozott össze a sors.

    A lényeg, az tűnt fel, hogy már a sokadik körömet mentem le és spotoltam, de nem nagyon fogyott az ellenség hp-ja, csak az egy helyben figyelő tankoké. Amelyik kicsit is mozgott nem találták el. Mondjuk egyből arra gondoltam, hogy ezek az idióták egy maus-t nem találnának el, ha nem egy helyben áll és elkezdtem őket osztani a chat-ben. Erre válaszolt az egyik okos, hogy stfu, nem fognak velem osztozni a sebzésben, vegyem meg én is a lőszert. mondom wtf? Ezek az okosok azt találták ki, hogy becélozzák az ellenséget, de megvárják, hogy eltünjön és akkor lőnek, mert akkor nem kell osztozniuk. Ez tényleg így lehet, mert alig kaptam spot dmg-t a csata végén.

    Visszaírtam nekik, hogy én meg nem fogom helyettük a javítás költségét fizetni és spotoljanak maguknak.

    A csata vége is érdekes, bár inkább sajnos már szokványos. A háromból két szakasz onnantól kifejezetten pikkelt rám, folyamatosan szidtak a chat-ben. Elindultam foglalni, akkor ők beírták, hogy no cap. Az ellenfélnek m103 és t95, nálunk 2 alacsony hp-s 9-es med, és 3 alacsonyabb tier tank szintén kevés hp-val, egy lövés mindenki, nem szabad ilyenkor kockáztatni, pláne, ha összedolgozik a t95 és az m103.

    Egy comet az említett szakaszból büntetett, amiért foglalok és ők nem tudnak ölni, már majdnem befoglaltam és akkor belém lőtt, bekékült. Azt most tényleg nem tudom, hogy a lövés miatt vagy én hátráltam ijedtemben, de reset. Jön az M103, kilő hármat közülünk mire én nagy szerencsével kilövöm, mert elfordította a tornyát. Az indien panzer meg elbánt a t95-el, úgyhogy végül is jól alakult, de nagyon hajszálon múlt a győzelem, biztosabb lett volna foglalni.

    Na ilyen intelligens szakaszoktól hemzseg a játék, meg ez a szemétség, hogy nem akarnak a scout-al osztozni, menjenek a büdös francba, már komolyan azt mondom.

Új hozzászólás Aktív témák