Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Achill3uS #25990 üzenetére

    Az új 10-es német TD valóban brutális, de a 235 pen kevés nagyon. Flankolni kell majd vele vagy a gazdagok meg a statb..ik arannyal mennek majd, mint az E100 esetében. Ha oldalról elkap valakit, annak valószínűleg vége lesz. A sebessége rendben, relatív gyorsan is forog és brutális látótávja van, csak papír. Ezzel nem lehet közel menni az ellenséghez, úgyhogy csak óvatosan.

    Mindenképpen kipróbálom. A Ferdit kihúzom és nekiállok majd ennek az ágnak, mert izgalmasabbnak ígérkezik, mint a jagdtiger meg a jpze100.

    Ahogy sokan írták az F155 még mindig jobbnak tűnik, mert nagyobb az átütése és azt szemből nagyon nehéz meglőni. Sokan amolyan kobra módon használják előre, tár kiürít és vissza a társakhoz tölteni. Az F155-nek is papírnak kéne lenni vagy nagyobb gyenge pontokat kellett volna előre rakni, mert így nem sokat lehet vele kezdeni. Akárhogy forgatom az IS7-t, mindig meglő, legalább kétszer, miközben én nem mindig tudom a gyenge pontját meglőni a "szuper" pontos ágyú miatt. 50m-ről képes mellélőni és pattint az F155. Úgyhogy az F155-t is ki kell fejlesztenem, ki kell próbáljam azt a pusztító erőt.

Új hozzászólás Aktív témák