Új hozzászólás Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz Napfénysüti #2516 üzenetére

    Hát zsütikém szerintem nagy csalódás fog érni meg nem is tudom, hogy jött ki neked az a 80%.
    Akárhogyan nézem a mozgékonyságán kívül nagyjából egyforma a két tank ha csak a száraz paramétereik alapján hasonlítjuk össze őket.
    Sebességről. Ugye egy kezemen meg tudnám számolni melyek azok a pályák ahol számít ha elsőnek ér el med bizonyos pontokat egyébként pusztán annyi az előnye, hogy te kaphasd az első bazi nagy sallert.
    Ergó a Patton rákényszerít, hogy megfontoltabban nyomulj, mire pozícióba érsz jó esetben már kialakult a csetepaté aztán te már kész helyzetet kapsz, könnyebb helyesen dönteni.
    Ágyú. A T-54-en választhatsz a pontosság, jó célzási sebesség vagy a relatíve elfogadható átütés között mert ugye a D-10T2C aránylag pontos, gyorsan céloz de a 201mm pen azért ölég harmatos a D-54 219-hez képest, aminek meg viszont botrányos a szűkölése. Tisztára arty fíling. Hajtogathatod mint CW-n az artysta, várjál szűkülők... várjál szűkülők... még mindig... na megy a malac... baaaang... mellé mert bemozdul az mocsok.
    Ezek az előnyök meg szépen megvannak fejelve az orosz tankokra jellemző gyenge gundeppression-al, ami miatt jóformán mindig teljes tankkal ki kell állnod ha lőni akarsz, míg a Patton elég ha kidugja az okos kis buksiját egy pillanatra és durrbele.
    Ja és ki ne felejtsem a sebzést. A +/-25%-al már igen sokat számít a 320-390 különbség, nem véletlen, hogy zsóti majd mindig többet bír sebezni.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Új hozzászólás Aktív témák