Új hozzászólás Aktív témák

  • dualface

    tag

    válasz kchryss #201057 üzenetére

    Meg az is látszik, hogy azért prém lőszer nélkül élvezetesebb lenne a játék, legalábbis nekem jobban bejött ahogy ebben a környezetben játszott.

    Én azóta mondom ezt mióta creditért lehet venni a goldot.

    Egyszerűen semmi értelme a gold ammo rendszernek, amire a WG ráerősített azzal hogy sorra behozott fronton gyenge pont nélküli tankokat. Az utóbbi 3 év meg úgy megy hogy a normál ammoval semmi esélyed, golddal meg ott lövöd át ahol akarod.

    Tier 10ben az utóbbi egy évvben már a saját tapasztalatom az, hogy JPZE100, OBJ 268 - de mondhatnám bármelyik nagy alfás nagy penes TD-t- csak goldot lőnek (10bekapott lövésből 8). És az a durva, hogy át se töltenek normal AP-ra, akkor se ha medium vagy bármire lőnek, szerintem a többségnél csak 4-5 normal lőszer van, az meg max végszükség esetén kell, de általában nem ürülnek ki annyira.

    Én még emlékszem azokra az időkre, amikor a medium tankal nem álltál le face-to face heavy tankokkal verekedni. Kellett gondolkodni, flankelni, meg ilyenek...most meg csak meg kell nyomni a 2-es gombot. (kivéve light tankok, de ott is ugye nerf óta van ez, előtte azok is hasították az e-100 frontját golddal.

    Nekem is felüdülés volt ez a normal lőszeres kihívás, és jó látni hogy egy unikum beleállt ebbe és bebizonyította, hogy lehet goldspam nélkül normálisan játszani. Max respect részemről.

    A lőszerek újra dolgozása a legjobban várt feature számomra a játékban. Régebben a skillek átdolgozását jobban vártam, de mára annyira tragikus a gold ammo spam hogy a lőszerek átdolgozása a legégetőbb.

Új hozzászólás Aktív témák