Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Bobyjack #194024 üzenetére

    És biztos az lő vissza, akinek a statját látod? Az a baj, hogy egy adott pillanatban fingod nincs, ki van ott és mit fog csinálni. Persze nagy átlagban az ül a gép mögött, akit a statisztika mutat, de nem feltétlenül van ez így mindig. Illetve honnan tudod, hogyan jött össze az adott stat? Egy jó statisztikájú light szpottolni fog, vagy lőni hátulról? Egy zöld med mit fog csinálni? 1600wn8 low Hellcat statpad, vagy tier 10-ben hozta össze? Sötöbö-sötöbö, megannyi kérdőjel... Ha kikapcsolod, és mindenkit úgy veszel, mintha unikum lenne, és mindenkinek úgy mész neki, hogy nem könnyelműsködsz, akkor sokkal kevesebbet hibázol, illetve kevesebb esélyt adsz az ellennek azzal, hogy "megtámadom, mert ez csak piros", miközben mögötte lehet ott kuksolnak a többiek...
    Én már évek óta csak tankokat látok és azok ellen is játszok, nem nevek és statok ellen. Nekem mindegy, hogy fekete vagy lila, engem az érdekel, hogyha Leo PTA-ban ül, akkor 8.5 mp körül lő vissza nekem, és átlagban 420-at sebez.
    A statisztika csak pöcsméregetés, ingame megjelenítése pedig felesleges - hátráltató - gondolatokat szül a játékosokban.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák