Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Gyuri27 #194020 üzenetére

    Mindenkinek:
    Az alap xvm-ben évek óta nincs már bent a nyerési esély mutatása.

    A tudatalattit igenis nagy mértékben tudja befolyásolni, ha meglátsz egy ilyen leosztást. Eleve idegeskedsz, hogy "Na, ezzel a csatával sem fogok WR-et növelni!", meg hasonlók. Tapasztalatból mondom én is. Évekig használtam, már akkor, amikor még számolt egy esélyt a csatabetöltés alatt. Talán egy éve kapcsoltam ki, hogy csata közben lássam a statisztikákat, és állítom, pozitív eredménye lett. Lehet, hogy effektíve a csatára vonatkoztatva nem jelentős a hatása, de hogy a közérzetem jobb lett, és sokkal nyugodtabban tolok le egy csatát, az biztos.
    Nem mondom, hogy könnyű volt "lejönni a szerről", mert először baromi idegesítő volt, hogy nincsenek ott a jól megszokott színek, de 1-2 hét után már nem érdekelt. Jobban tudtam koncentrálni a csata folyására. Nem az volt az első dolgom, ha felspotoltak valakit, hogy ránézzek, mennyire zöld (igen, sajnos már az sem volt mindegy, hogy zöld, megnéztem a számokat is, hogy csak Esmeralda zöld-e, vagy szuperzöld-e), hanem hogy merre tart, hova helyezkedik, és nekem hova kellene, hogy minél eredményesebben jöjjek ki a találkából. Nincs előítélet, és ez így jó. És még egy előny a színmentesség mellett, hogy ha napokig nincs új verzió, akkor kevésbé érezni a különbséget a vanilla klienssel szemben, mintha a csicsából egyszer csak színtelen player panel lesz.
    A többi előnyét azóta is használom. Tudom, feltehetnék külön is garázs-óra modot, minimap modot, legénységpakoló modot, stb-t, de így csak 1-et kell, és gyorsabb, mintha az Aslaint telepítgetném minden alkalommal. És nekem eddig semmi bajom nem volt a moddal. Egyszer volt talán olyan, hogy egy nightly buildet (bétát) kipróbáltam, és nem indult el a játék, de ezen kívül soha nem volt miatta anomáliám. Szóval nem fogom elhagyni magát a modot, de színek nélkül használom.
    Ettől függetlenül mindenki azt használ, amit akar, amíg az szabályba nem ütközik. Így Janó is. Az én szememnek is furcsa, de ő nyilván már megszokta. Csak odapillant, és tudja, melyik oszlopot kell nézni. Váljék egészségére! ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák