Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz wwenigma #194004 üzenetére

    És pont most nem streameltél pedig olyan klipet csináltam volna róla, hogy ihaj. ;]
    Olyan kapáslövéseket beadott rád, hogy csak pislogtam.

    Többieknek, hogy értsék miről beszélünk. Centurion AX-szel csapattam Siegfried Line-on. Ellenfélnél volt egy JPE100 akinek először kapásból menekülés közben minden mindegy alapon ellőve belőttem a hasát jó messziről, aztán amikor elsurrantam volna flankelni akkor kiállt a városfal szélére és nagyon le akart engem vadászni, de jó nagy mákkal sikerült neki 2x láncot lőnöm egymás után és a társak kiszedték. Csata után kíváncsiságból ránéztem, hogy szegény jagpyzda milyen játékos lehetett, erre látom, hogy a fórumtárs volt vele. :DDD

    Más téma:
    Most nézem, hogy a varrógép (amx1357) volt ma az adventi kalendáriumban. Ez is jó vétel lett volna 5000 aranyért. Ha nem vettem volna meg az LT432-t akkor most behúztam volna ezt. Erre viszont már nem maradt a free2play gyűjtögetett aranyamból. Ha nem lustultam volna el a rankedet és végigcsináltam volna az előző két epizódot akkor meglett volna erre is az arany. Na majd jövőre.
    Egyébként jól emlékszem, hogy ez a tank most először volt vásárolható aranyért? (Fekete piacon nem volt, tavalyi adventi kalendáriumban nem volt, tavaly előtt pedig ha jól rémlik nem volt még ez az aranyért is vásárolható spéci tank akció.)

Új hozzászólás Aktív témák