Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz ooloo #193019 üzenetére

    Egy jó kerékpáros széllel szemben is jó időt megy. Ettől még én nem nagyon hallottam olyanról, hogy valaki szeret széllel szemben tekerni.

    Illetve nem kell valaminek a teljesítményemre komoly kihatással lennie ahhoz, hogy utáljam.
    Focis példánál maradva, focizhatok hasonló teljesítménnyel normális közönség előtt aki a saját csapatát élteti és olyan közönség előtt is aki egész meccsen az anyámat szidja. Élményben viszont biztos, hogy az utóbbi sokkal rosszabb lesz. Ha meg valaki erre érzékeny az dönthet úgy is, hogy inkább nem focizik, mert nem akar több ilyen rossz élményt szerezni magának. Manapság például elég sok fekete játékos lesétál a pályáról tiltakozásul, mert a tahó nézők huhognak ha hozzá kerül a labda. (A wot-ot is érdekes módon egyre többen hagyják abba és amikor megkérdezik őket miért, az arty nagyon sokszor jön fel okként.)

    Ami meg konkrétan engem illet, én sosem mondtam olyat, hogy az arty miatt teljesítek rosszabbul. Én elég ritkán is sírok amiatt ha egylövéseznek vagy ha egész csatában rajtam gyakorolnak. Ha nem lenne arty a játékban akkor is kb ugyanilyen lenne az eredményem. Viszont a csatákat sokkal jobban élvezném. ;)
    Nekem magával az arty mechanikájával van problémám, azzal hogy a pálya sarkából, a látókörömön kívülről rontja a játékélményem. Biztos láttad már azt a klasszikus Tom és Jerry részt amikor Tom kekeckedik "Janóval" és az nem tud tenni semmit ellene, mert ki van kötözve, na ilyen az arty elleni játékélmény: Tom and Jerry - Fit to Be Tied

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák