Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    Tegnap kicsit játszottam a teszt serveren, kipróbáltam rengeteg 9-es, 10-es tankot, igazi heavyket (rá is jöttem, hogy nekem ez nem kell :D).
    Pár tapasztalat, lehet, hogy volt már: Van új pálya (nekem :D) Syrene coast, akik régiek ismerik, nekem tetszik nagyon! Lehet rajta a sok szikla közt a medekkel játszani (:
    Sokan félnek a tigerII lassulástól, jó ez így is, úgysem megy az ember közel vele semmihez. Az új orosz medek ilyen támogató cuccok lesznek, mint a panther ág, viszont nem olyan nagy dromedárok, igaz az ágyúk sem annyira pontosak.

    Azért írtam le ezt, mert nekem, aki viszonylag új játékos vagyok érthetőek és egyértelműek ezek a tisztogató lépések és még tetszenek is (: Csak annyit kellene már orvosolni ebben a játékban, hogy 500 méternél messzebbre is lőhessen az ember, mert így semmi értelme már hetes szinten sem az igazi sniperkedő TD-knek, mert úgyis kiszúrnak és lelőnek... A pályák is kicsik meg a max látótáv is...

    A 8.8-ban más lesz a MOD rendszer, de látom írjátok, hogy már most alakulnak a modok. Kezdjek el hozzászokni az a gyári célzóhoz és térképhez (ennyit használok) vagy van remény?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák