Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz Eugene Roe #188998 üzenetére

    Prémium tankkal is T9-10 ellenfeleket kapsz, méghozzá ugyanolyan gyakorisággal, tehát azt ne vegyük bele. De tény, hogy f2p módon nehezebb. Illetve, mivel az a játék alapja, fordítva mondanám: pénzért könnyebb. De ez teljesen normális. Fent kifejtettem, hogy miért.
    Viszont alacsonyabb tierben is össze lehet farmolni a 3,9 misit, nem is túl nehéz. Rendszeresen lehet szerezni credit boostereket is, amihez nem kell prémium fiók, vagy tank. De van pár prémium tank, amit megkaptunk ingyen (T-50-2, T-34S), és nem is rosszak. Lehetett szerezni egyszerűen a kisebb maratonokból is, még ha nem is 8-asokat, pl.: T-34-85M, RBFM. Mindkettő kiváló tank, és nagyon jól lehet velük farmolni, ha nem túl fakezű az ember. Nekem ugyan van pár vásárolt prémium tankom, de azokkal is képes vagyok minuszos csatákat menni. Mert a prémium tank nem IDDQD, csak sokan azt hiszik. Prémium előfizetésem meg az 5 éves pályafutásom alatt talán ha 3x30 nap volt, amit én vettem.
    Szóval, aki arra fogja, hogy nem halad, hogy nincs prémium tankja, ezért nem jön a della, meg az XP, az csak kifogást keres.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák