Új hozzászólás Aktív témák

  • Bobyjack

    senior tag

    válasz kchryss #185018 üzenetére

    Köszi kchryss! Ász vagy, visszaállítottad a hitemet, hogy nincsenek konteok. Természetesen fent volt nálam a mod, amikor laggolt a játék. Ipari robotot programozom főállásban, köszönöm a forráskódot, így már abszolút értem a hibát. Az első magyarázat Skill részéről elég szarul hangzott, mert akkor még nem mondta, hogy valójában az adott játékos kliensében telepített mod csinálja a hibát, nem a Skill gépén lévő. Mert azt lehetetlennek tartanám.

    Csodálom, hogy egyáltalán lekezelték a WG oldalán, hogy idővel figyelmen kívül hagyja a hibás mod kódját (mégha ehhez kellett 0.5-2mp). Másrészt pedig a mód készítőjénél csodálom, hogy nála a compiler nem dobott ki szintaxis hibát. Miben írja a kódot notepadban? :DDD

    A rankeddel kapcsolatban amúgy úgy megálltam a napokban mint a cövek. Vasárnap este felértem a második divízióban 1 sráfra a 13-as szinttől. Azóta kétszer voltam lent a 10-ik rank alján. Tegnap éjjel 12. rank alján hagytam abba. Kegyetlen érzés napokig nem hogy előre nem jutni, hanem visszáb csúszni. Az az egy bajom, hogy nem éreztem, hogy lassan nehezedik, hanem mintha egyszercsak egy falba ütköztem volna. Tegnap megvolt a 13. rank de sehogy sem tudtam megtartani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák