Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jimmy74 #183025 üzenetére

    Amikor skill4ltu elemezte a patch-et, meg volt győződve róla, hogy a type5 valójában buffot kapott és nem nerfet. Azt hitte azzal hogy növelték az átütést és csökkentették a sebzést, kb ugyanannyit fog sebezni splash-ből mint régen sőt még több lesz az átütő találat. Vicces volt, hogy amikor először próbálgatta patch után próbálta bizonygatni, hogy ez valójában buff aztán sorra mente a rosszabbnál rosszabb köröket. A legjobb az volt amikor találkozott egy maus-szal az meg majdnem bepisilt az örömtől amikor skill 100-nál többet nem tudott benne sebezni lövésenként. :DDD

    Kíváncsi voltam pár nap elteltével milyen véleménye lesz róla. Az erről készült videójában azért belátta, hogy ez egy komoly nerf lett: Type 5 Heavy! Buffed/Nerfed? Good/Bad? AP or HE? (skill4ltu)

    Abban egyébként egyetértettem vele amikor az első próbálgatásoknál a streamben azt mondta: teljesen el kellett volna venni a type5-től a repesz ágyút viszont egy használható normális ágyút kellett volna kapnia, mondjuk egy 900 alfás nagy átütésű(AP, HEAT) ágyút ami egyedinek számítana a nagy alfa miatt a heavy-k között. Jelenleg a repesz ágyú miatt maradt noskill tank a type5, csak nem olyan hatékony mint régen és minimálisan többet kell vele gondolkodni.

    A Mausnak viszont nagyon jót tett ez a type5 nerf. Ha a tervek szerint még idén nerfelik a prém lőszereket (amiben azért én nem vagyok biztos hogy megtörténik) akkor a Maus az egyik legerősebb tank lesz a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák