Új hozzászólás Aktív témák

  • ollie

    MODERÁTOR

    válasz Raysen623 #182034 üzenetére

    Támadóként úgy szerzed a legtöbb XP-t, hogy foglalsz. Védőként meg úgy, hogy reseteled a capet. Ezek mellett olyan Combat Reserve-t kell választani, ami ezeket segíti elsősorban. Nekem pl az összes tankomon fent van az Engineering (ez ad bónuszt foglalásnál és resetelésénél is), ezen felül, ahol többet használhatok, még az Recon Flight (sok XP-t szerezhető egy jól irányzott reconnal, akár védesz, akár támadsz), és az Inspire a harmadik, mert felgyorsítja a foglalást. Utóbbi helyett lehet, hogy a Heavy Artillery jobb, mert azzal jó lehet resetelni.

    Ja igen, és lightokkal nem csak a sebességük miatt jó játszani, hanem ha jól rémlik, kapnak bónuszt capelésre, és persze a legjobbak a spotolásban is.

    Ja, és nincs semmi értelme támadóként lőni a célpontokat (nagy lövegeket), egyrészt mert nem ad semmi XP-t, hacsak nem te viszed be az utolsó lövést, de az is csak kis XP-t ad. Másrészt az a lényeg, hogy elérd a tábornok szintet, vagyis amíg nem vagy ott, addig nem jó neked, ha befejeződik a csata. Ezt sokan nem értik meg. Tehát a legfontosabb, hogy minél hamarabb behúzd támadóként a capeket, védőként meg, ha már kevés az idő, hagyni kell az ellenfelet, hogy behúzzák (már amennyiben ,még messze vagy a tábornoktól), hogy legyen még időd XP-t szerezni.

    [ Szerkesztve ]

    ***

Új hozzászólás Aktív témák