Új hozzászólás Aktív témák

  • Yofej75

    aktív tag

    válasz jano_77 #178044 üzenetére

    Nem vettem magamra, nincs baja a lelkivilágomnak és remélhetőleg nem is lesz. Én nem kritizáltam senkit (legalábbis tudatosan nem), még egy nálamnál rosszabb játékost sem szívesen kritizálok mivel azt az egyet nem tudhatom, hogy a cselekedetei alapjául mi szolgált, mi vezérelte, mi az oka annak, hogy belekerült abba a helyzetbe amiben épp van...
    Sajnos ismételni kell, legalábbis azt amit a youtube video alatt olvastam ma reggel és már egyszer itt is közzé tettem: "In this video skill explains how matchmaking, game balance and the current artillery mechanics make the game very hard to enjoy especially for new or inexperienced players, meanwhile offering his own solutions to the problems." Skill nem általános problémaként ecseteli a dolgot hanem kimondottan az új és a tapasztalattal nem rendelkeő játékosokra nézve vetíti ki a MM, kiegyenlítetlenség és a jelenlegi arty hatásmechanizmus okozta problémákat. Szóval rám is vonatkozhatna ha nem tudnám egy vállrándítással elintézni (nem, nem Skillt hanem a negatív élményeket). Szerintem nem illő dolog nem kimondott, vagy nem leírt szavakat egy olyan játékos szájába (tollába, billentyűzetébe...stb..) adni aki az EU szerver játékosállományának felső 2%-ába tartozik. Én az említett sarat a folyton nyafogó, összeesküvés-elméletek között ringatózó, állandóan valamit kritizálók nyakába szántam és sajnálom, hogy ez nem volt ennyire nyilvánvaló.

    Senna volt gyermekkori kedvencem és a Kőbánya-kispest viszont már régóta nem foglalkozom sem a forma 1-gyel sem a focival semmilyen szintem. Ha most megkérdezed, hogy mikor születtem azt is szívesen elárulom: 1975-ben.

    (#178045) lacibacsi
    Na, most nem akarom elviccelni a válaszadást pedig bizsereg ám az ujjam...át is írtam egyszer-kétszer a mondandómat.
    A tárgynál maradva: mennyivel lenne unalmasabb akkor a játék ha minden tanknak ugyanott lenne az ugyanakkora weakspotja és minden tankba ugyanannyi lőszer férne meghatározott elosztásban és előre definiált (teljesen azonos) hatással és erősséggel?
    Egyetlen különbség lenne a tankok között stock állapotban: a körvonaluk.
    Nem lennének OP tankok, vagy ha jobban tetszik nem lennének gyenge tankok.
    Battle City-hez hasonló lenne a játék tuningolt grafikával.
    Én a néhányatok által leírt balansz-problémát így tudom elképzelni és így elméletben orvosolni.
    Na, de most komolyan: ha nem lenne különbség a tankok között akkor mi lenne a hajtóerő abba az irányba, hogy ne érje be az ember azzal amit első körben megszerez? Miért akarnék megszerezni pl. egy Type5-öt ha pont ugyanolyan játékélményt szerezne, mint a már garázsban lévő T34 vagy Defender? (A típusokat csak a példa kedvéért ragadtam ki, nem feltétlenül jellemzi sem a jelenlegi sem a megszerzendő tankállományom részét).

    Mivel nem vagyok bunkó ezért a kérdések nagy részét szívesen megválaszolom: 10500 csatánál az accountom reseteltettem mert nem voltam megelégedve a fekete stattal (túl sok tankág fejlesztése, kapkodás, stb...), most 6500+ csatánál tartok és a statom narancs (WN8-am ~700), 7 napi recent 929, 30 napos recent 839 szóval csigabigalassú fejlődés azért észre vehető.

    Nincs AMX 65-öm ezért megkérdezem: ha láncolni tudja a Defit majd esetleg háta mögé kerülve beleereszteni pár lövést az már sikerélményszámba megy vagy a vótmá kategória? Defim van, gyakorlóban majd kipróbálom valakivel.

    (#178046) adrian360
    A játékosállomány milyensége inkább függ a játékosállománytól magától és az általános hozzáállásuktól, mintsem a játék szabályrendszerétől.
    Mondjuk azoktól, akik szerint "...sok olyan retardált maradt...".
    Ez a szövegrész kizárólag téged illetve a többi hasonló megmondóembert jellemzi, nem a játékosállományt.
    Akinek nem tetszik a szabályrendszer a gyakran sérelmezett "szopóág" azokból nem is lesz sosem "régi játékos" mert el sem jut arra a szintre, hogy örömöt találjon a játékban.
    Akik meg régi játékosként abba hagyják a WoT-ot azok egy része biztos azért nem ezzel játszanak mert vagy találtak önmaguk számára jobbat, vagy felhagytak a játékokkal egyetemlegesen (pl. családi dolgok miatt) vagy nem találtak már benne kihívást vagy valóban elhitték, hogy olyan szar ez a játék ahogyan azt sokan megpróbáljátok beállítani...vagy...vagy...vagy...rengeteg egyéb oka lehet. Véleményem szerint pedig ha olyan szar lenne amilyennek beállítod akkor már te sem játszanál vele...bár azt nem írtad, hogy a mai napig játszol de ez jött le a hsz-ből.

    Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

Új hozzászólás Aktív témák