Új hozzászólás Aktív témák

  • Yofej75

    aktív tag

    válasz peterson79 #178036 üzenetére

    :C :R

    (#178034) adrian360
    Lehet, hogy nem ment át a lényeg: mindegy milyen leosztás (5/10, 3/5/7, akármilyen választott arány...), mindegy milyen tier (8-9, 6-7-8, tiszta 10...) de akkor sem lesz olyan hatalmas eltérés a két szembenálló csapat tankállománya között. Aki meg hatos tankkal akar nyolcas ellen izmozni az vagy tudja, mit csinál és nyertesen kijön a párharcból vagy gyalázatosan nem tudja és arccal borul a kakiba (na, ez vagyok én) vagy pedig a véletlen hozta úgy, hogy pont ők állnak szemben egymással de alapvetően nem a hatos csapattárs dolga, hogy lenyomja a nyolcas ellenfelet. Szóval én továbbra is az emberi hozzáállásban látom a probléma gyökerét.

    Szerk.: látom, mégis átment de ezt már nem írom át ha nem haragszol. Naiv játékosként az a véleményem, hogy ha nem lenne ilyen változatos a két oldal felépítése akkor sokkal gyorsabban unalmassá válna a játék a kihívásokat keresők számára (is) és akkor aztán valóban gyorsan befellegezne a WoT-nak. Persze az a része valóban egyhangú amikor top tier tankkal -2 tierben lévőket lehet akár egylövésezni de "szerencsére" erre ritkán kerül sor.

    (#178035) jano_77
    Nem értem, hogy jön ide az, hogy mióta játszom a WoT-tal. De ettől függetlenül nem titkolom: Létrehozva: 2015. 05. 23. 19:46 CEST. Az nem sokat jelent, hogy mikor és milyen gyakran és milyen apropóból kérek segítséget. Minden bizonnyal amiatt kértem a közelmúltban is segítséget mert szükségét éreztem - de korántsincs szükségem ilyen leoltásokra, hogy "ennek ellenére máris osztom az észt". Tudod, ha a WoT-ban (de amúgy véleményem szerint kiterjesztetjük ezt mindenre nem csak a WoT-ra) a sírások szerint változnának a dolgok akkor napi szinten lenne legalább egy patch mert hétfőn Vérpisti amiatt sír mert kilőtték a köcsög artyk akik ismerik a fókuszlövés fogalmát (patch után kedd reggelre az artyk -50% DMG-t okoznak és fele ennyi ideig kábítanak), kedden Klikkertompika azt panaszolja, hogy két light kiszedte redline-on az első percben (erre szerdán reggel az összes light végsebességét és gyorsulását 25%-kal csökkentik....stb...).
    Tudod, szerintem mindegyik játékban (vagy játékkal kapcsolatosabb fórumban) fontosabb embernek maradni, mintsem mindenféle semmitmondó statisztika alapján ítélkezni a másik fölött legyen azó akár arról, hogy mennyi ideje játszom vagy arról, hogy mennyi a WR átlagom vagy a PR, akár WN8 illetve e-penis (m)értékem.
    Önbizalom? Igen, az nagyon kell mert anélkül szerintem rég nem lennék jelen sem itt sem egyéb fórumokon hiszen önbizalom nélkül azt sem vállalnám fel, hogy olykor bagatell dolgokban van szükségem segítségre - akár még Tőled is...

    (#178037) Warton
    A képet elhamarkodottan és figyelmetlenül választottam ki, csak példaként tekintsünk rá és csak abban a kontextusban amibe én helyeztem: a két oldal felhozatalában nincs kirívó eltérés. Lehetne akármilyen leosztás ha a light és a szuperheavy megáll a bázis mellett virágot számolni... A TD berohan spotolni - mert valakinek kell. A medek meg megbújnak a TD kulcsbokrok közepén... Ez nem a leosztáson múlik. Szerintem.

    Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...

Új hozzászólás Aktív témák