Új hozzászólás Aktív témák

  • jr1994

    addikt

    válasz Viktoár #171029 üzenetére

    Én azért játszok ritkán könnyű tankkal, mert győzni szeretnék és erre manapság a közepes és nehéz tankok a legjobbak. Velük is ugyanolyan jól lehet spotolni a megfelelő pályán, és szoktam is ha van rá lehetőség, szinte minden tankomon optika van. Más kérdés hogy rengetegszer csak magamnak spotolok, mert a nyomik még eltalálni sem tudják az egy helyben álló tankot.

    Akkor lenne értelme a lightoknak ha tényleg szükség lenne rájuk egy látótáv újraegyensúlyozás miatt, csak akkor meg túl nagy felelősségük lenne és az döntené el a csatát hogy melyik csapat könnyű tankjában nem bot játékos ül. Simán lehet hogy sokkal gyakrabban fordulna elő hogy láthatatlan tankok szednek szét, az sem lenne túl vicces. Amit Janó írt nemrég hogy a spagettivel ment spottolni, azt simán meg lehet csinálni, főleg Prokhorovkán, egy látótávra kigyúrt tankkal. Szerintem pont ez a játék lényege, hogy el tudj térni a megszokástól, és az adott szituációban azt csináld amit érdemes, nem azt amit kell. Például nincs olyan hogy heavy/med hely, rengeteg mindentől függ hogy mi a legjobb döntés.

    (#171031) Simulacrum: mikor bejöttek a svédek vagy a csehek, már nem emlékszem, lemerészkedtem az anarchiába tier3-ba, ott volt egy csapattárs aki szándékosan felborított, majd beírta hogy "not today". Szerintem ő is erre volt kíváncsi, de még ő sem tudott 30% alá menni.

    Szerk: tudtátok hogy a személyes küldetések megjelenítését ki lehet kapcsolni? Tegnap találtam meg a beállítások mélyén. Nekem pont elég hogy az N gombbal meg tudom nézni hogy állok.

    [ Szerkesztve ]

    WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák