Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Úristen van cset! Erre nem számítottam. :C :DDD

    Maratonnál eddig mindent az xp-s verzióval értem el. Ebben nagyon nagy segítség volt, hogy többet játszottam szakaszban mint szoktam. Amikor nagyon szopóra voltam rakva akkor is 50% felett volt a győzelmi arány így.
    Most tartok az 5. küldetésben 28 ezer xp-nél. Ehhez játszottam 13+33+15+37+37=135 csatát.
    Vagyis 73 ezer xp-t gyűjtöttem 135 csatával ami 541 xp csatánként. Lehetne jobb is ha mindig csak alacsonyabb tierben nyomtam volna, de ez így is egész jónak számít csatánként lebontva.

    Most jönne majd a 6. szakaszban a nagy kaliberes küldetés. Ehhez kifejezetten hátrányos lenne szakaszban játszani. Gondolkodom, hogy ezt is xp-vel vigyem végig vagy 10-esben egyedül. Nagy kaliberhez az lenne az ideális ha 10-es tankkal 8-asok ellen mennék, volt is ilyen sokszor az elmúlt napokban csak hát ugye akkor ez pont hátrány volt mert 4500 sebzést meg full 10-esben könnyebb elérni. Ha hinnék a konteókban biztosra venném, hogy most nem látnék egy 8-as tankot sem. :D

    Elég bénán megy most amúgy 10-esben a játék. Lehet jobban járnék ha az egészet xp-vel vinném végig. Rankedben sokkal jobban játszottam, mint most.

    (#171006) @Simulacrum:
    Leo1-geyl csak az a bajom, hogy hiába a legpontosabb med, annyira rossz úgy általánosságban a szórásképe mindennek, hogy még ez sem alkalmas messziről lövöldözni. Gyenge pontokat nem lehet vele célozni nagy távolságból annyira meg nincs nagy átütése, hogy nem gyenge ponton is beverje az ellenfelet. Szóval a pontosságát vagy szórásképét kéne buffolni és akkor rendben lenne.
    The Most Accurate Medium in The Game Still Can't Snipe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák