Új hozzászólás Aktív témák

  • e-newsee

    addikt

    válasz 5-ös kezelő #168073 üzenetére

    No, vegyük sorra.

    Szikláról letolás:
    Azt írtad, lassú tankkal voltál. A kérdés, milyennel, hol, és melyik pályán. Ha egy nehéz tankkal, valahol hátul, akkor azért borulhatott el az agya, mert neked az lenne a dolgod (az esetek többségében), hogy a frontban harcolj. Ha valami camper TD-vel voltál, akkor köcsögség.
    Ergo, mindenképpen köcsögség, csak az első esetben van magyarázata, a másodikban viszont csak simán fullba tolta a kretént.

    Leláncolt fedezék:
    Ha jól értem, miközben láncolva voltál, kitolt. Ez így csak simán köcsögség. Ha nem tol ki, csak fedezéknek használ, az teljesen oké, hiszen te úgysem tudsz mozogni, mindenképpen lőnek, akkor meg miért ne használná ki. Én is ki szoktam használni, és ha engem használnak így fedezéknek, akkor nem bánom. Kitolni viszont sohasem szoktam, az köcsögség.

    Felborulás:
    Ez is szimpla köcsögség. :) Ha nem volt se te, se ő veszélyben, akkor igazán nem nagy gond visszaborítani egy csapattársat.
    Bár hozzá kell tenni, hogy ha nem sikerül neki, és esetleg fejre állít, amitől meghalsz, akkor, mivel ő ért hozzád utoljára, neki lesz egy teamkiller bejegyzése. Ami nem szerencsés, erre ellenkező esetben te is figyelj! Plusz, ha ő esetleg egy könnyű tankkal volt, te meg valami tömbházzal, akkor meg sem tud mozdítani, mert amint hozzád ér, kitörik keze-lába, mint kaszáspóknak az erős szélben. :)

    Felszerelések:
    Ez a játék nem szimulátor, így szerencsére a felszerelések súlya nem befolyásolja a menetteljesítményt.
    Ha nem bírja el a lánctalp, fel sem tudod rakni. Ha fel tudod szerelni, onnantól tök mindegy, nem leszel lassúbb. Hiába kétszer akkora mondjuk a fejlesztett torony, vagy teszel fel egy csigaszemet pluszban.
    Ha van aranyad, annyi mindig maradjon, hogy le tudd szerelni a cuccot, különben, ha jól tudom, el kell adnod a tankkal együtt. De ebben nem vagyok biztos.

    Köcsögségek: :D
    Igen, jól látod, sokszor használtam ezt a szót. És igen, igaza van ollienak. Ebben a játékban sok a köcsög. Mint a majálison Ginoéknál. De lehet, hogy még több is. Szóval erre készülj fel! Én a csapattárs sebzését, lökdösését semmilyen indokkal nem tartom jó ötletnek, de persze én is lőttem már bele csapattárba, de csak ha sebzett rajtam. Ha csak letol a szikláról, de nem esik bántódásom, akkor először anyázok. Aztán, ha bunkó, max leláncolom. Dr. House-ból kiindulva, attól, hogy valaki bunkó, még lehet, hogy hasznos, és pont az az egy lövésnyi HP hiányzik neki majd a végén.
    Persze kivételt képez ez alól, amikor valaki szemlátomást szórakozásból lövöldözi a csapattársat. Na akkor van, hogy páran összefognak, és büntetnek. De ez ritka, mint a fehér holló. Ez a játék a trollok játszótere is, szóval ne húzd fel magad, azzal többre jutsz!

    Ui.:
    A 3:3 pedig nem jelent semmit. Nemrég pl. 9:5-re vezettünk, de a végén kikaptunk, mert jól védekeztek, mi meg tele voltunk egylövéses tankokkal.

    [ Szerkesztve ]

    "Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák