Új hozzászólás Aktív témák

  • lacibacsi

    addikt

    Ha már olyan számolgatós hírében állok, hát most is számolgattam. (Más alapadatokkal, mint e-newsee, de hasonló logika mentén) Abból indultam ki, hogy én nem vagyok olyan jó játékos, hogy a Tier10-re kiírt küldetéseket teljesíteni tudjam, tehát marad az XP gyűjtögetés.

    Tegnap megnéztem az elmúlt 100 csatám eredményeit. Elemeztem a vesztes és a győztes csatákat is. Figyelembe vettem, hogy a játék nem enged nagyon eltérni az 50% WR-től és abból indultam ki, hogy nekem egy átlag 1800 WN8 körüli teljesítmény már tökéletes kategória. Sorolhatnám még, de a lényeg röviden annyi: csatánként átlagosan 500 XP-vel számolhatok. De ehhez nagyon jól kell játszanom (a saját szintemen, nyilván).

    Innen már nem nehéz kiszámolni, hogy a 310k Xp-hez kell 620 csata, ami naponta 44 csatából jön(ne) össze. Átlag 7 perccel számolva ez pedig több, mint öt óra játék naponta.

    A fenti számokat mindenki szorozza fel (vagy le) a saját teljesítményével és megkapja a rá vonatkozó időszükségletet.

    A Zunikumok nyilván T10-ben letolják pikk-pakk a küldiket, de a kevésbé jó játékosoknak ez mission impossible marad, kivéve, ha napi 8 órában képesek a gép előtt ülni...

    Következtetés: játszok tovább, mint eddig és eljutok addig, ameddig. Nem fogok görcsölni, hanem ellazulok és arra gondolok, hogy a digó tank árát egy fél órás adó szakértéssel megkeresem... :)

    (#163009) e-newsee: Rosszul tudod, sajnos a szorzós XP nem számít alap XP-nek...

    Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Új hozzászólás Aktív témák