Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Remus389 #16029 üzenetére

    Az ARL39 után felüdülésnek érzi az ember, de hamar rádöbben, hogy valami nincs rendjén. Van papíron egy jó átütésű ágyú és jó gun depression, jó a camo-faktor, tehát majd azt gondolod, hogy hull down taktika jó lesz és sunnyogva szénné lősz bárkit és mivel gyorsan is mozog, majd simán odébbállsz...majdnem, ugyanis van két irgalmatlan nagy krumpli a tetején, amit simán belőnek, mert te hosszú másodpercekig célzol, mindemellé átlagos a vízszintes kitéríthetőséged, tehát mire becéloztad az ellent, akár be is kell mozdulni és kezdheted elölről + a itt jön elő először a francia ágyúk már említett bolondozása, hogy ha rá is tudsz lőni valakire, az hajlamos nem átütni a céltárgyat vagy akár el se találja dacára annak, hogy papíron jó az átütésed és még pontosan is ősz.

    Summa summarum: az eddig próbált T7-es TD-k közül nálam ez a legrosszabb. Lassú célzás, alacsony DPM, nagy weak spot-ok, amiket nálam nem ellensúlyozott a papíron jó ágyú.

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák