Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolthee

    senior tag

    válasz Mcray #15010 üzenetére

    Még egy noob címkét kaptam Karelia pályán. Jobb oldalon volt már 1-2 heavy én meg a KV-1 el elindultam egy B1-nek segíteni bal oldalon. Senki nem volt arra spotolni így mi próbáltuk tartani ott a frontot. Végül a jobb szél elesett (pedig egészen jól álltunk) és időm már nem volt visszamenni a bázisra. Egyedül maradtam és csak a noob-ozás jött mert nem visszafelé vettem az irányt.
    Sok kis takony csak az észt osztja, de ha segítettek volna felderíteni akkor simán hoztuk volna a meccset.

    Bevallom van még mit tanulnom bőven, de úgy érzem fejlődőképes vagyok:
    T49-el nagyon jó csatákat szoktam vívni, a tegnapiak között is volt néhány ilyen. Kb 1700 DMG-nél jártam amikor az utolsó 3 ellenfelet fogtuk körbe. T1 heavy volt a sarkon és én a háta mögé kerültem. Be kellett volna állni teljesen a háta mögé és 2 lövéssel úgy végezni vele, hogy a szemből érkező ne találjon el. Fedezéknek kiváló lett volna. ráadásul kaptam volna supportot is. Erre csak srégen beálltam és a kettőből csak egy talált be. Sajnos nem tudtam jól elbújni és amint megfordult, kiszedett. Végül nyertünk mert a többiek ügyesek voltak, bár a 50-es sebzést kiosztó KV-1 en röhögtem egy keveset. :)
    Rögtön tudtam, hol csesztem el és nyilván csak magamat hibáztathattam. De erre mondják, hogy az ember a hibáiból tanul. Mondjuk egy ilyen kis gyors géppel mint a T-49 nagyon nehéz higgadtnak maradni az biztos. :D

    (#15011) Diarmand
    Azt kelett volna de szélsőséges módon reagálok. Vagy lesz@rom vagy ha már betelt a pohár, osztok. Akkor viszont nem nézem, hogy hova. Mondjuk általánosságba még ne nagyon beszéljek, mert ez volt az első de majd figyelek. Mondjuk abban a szituban nem volt ott ellenfél aki rálátott volna de a tanácsot megfogadom. ;)
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák