Új hozzászólás Aktív témák

  • Darkness1

    aktív tag

    Sziasztok,

    Kipróbáltam én is a Sandbox szervert, mert valamilyen csoda folytán kaptam hozzáférést.

    Elég rendesen megváltoztak a pályák. Nagyon szép a grafika, főleg legalább High beállítások mellett. Ugyanúgy kell játszani rajtuk, de mégis más a pálya, pl. mintha több lenne az arty safe hely. Sand River-en sokkal laposabbak a dűnék és Steppes is laposabb. A domborzat sok helyen változott, újra kell majd tanulni sok mindent. A talaj hatása is mintha jobban érződne a jármű irányításán. Prokhorovka hegytetején eltűnt egy csomó bokor.

    Asztali gépen játszom, i5-2500 + 8 GB RAM + GTX750 és stabil 60-80 fps High beállításokon. Sokat tölt a meccsek elején, de utána gördülékenyen fut. Redshire-on már ment a játék mire minden textúrát betöltött, talán érdemes lenne SSD-re tenni majd a játékot.

    A vizes effektek meg a rombolható tárgyak viccesek. Reméltem, hogy a max. render távolságot megemelik, de ez még nem történt meg. Viszont elég egyszerű lesz a pályák méretét megnövelni, ha úgy döntenek.

    Összességében pozitív a dolog, szerintem. A meccsek egyébként kiegyenlítettek voltak, és ez volt a legjobb. Goldfesztivál is van, de sokkal kisebb mértékben, mint pl. a tesztszerveren. Lehet, hogy hétvégén inkább a sandbox szerveren kellene játszanom, ha már felléphetek.

    No stress, no work Today!

Új hozzászólás Aktív témák