Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    válasz po1son #138021 üzenetére

    Én még csak reportot sem nyomtam mert szerintem csak "parasztvakítás". :) Soha az életben nem tudjuk meg hogy szankcionálják-e egyáltalán,meggyőződésem hogy inkább csak a játékos megnyugtatására van kitalálva. :)

    Nemrég Churchill VII-tel voltam t8-as csatában.Mivel az átütésem és a páncélom sem túl kiemelkedő (főleg nem t8-ba való) így hátrébb maradtam sniperkedni/láncolgatni. Beállt mellém egy jtiger is majd írkált nekem hogy menjek előre spotolni.
    Mondom WTF öreg,egy tierjében is dög lassú t6-os nehéztankkal vagyok,hogy szpotoljak neked a 8-as medek között?
    Erre elkezd kitolni a fedezékből és folyamatosan kéri a csapattársakat hogy repotoljanak mert kemper vagyok.
    Én is kértem a csapattársakat hogy repoltoljanak engem mert noob vagyok.NEM TÖRTÉNT SEMMI! :D
    Ez ment vagy 5 percig,addig sem ő sem én nem tudtam a csatával foglalkozni.Aztán belémlőtt egyet majd elment a másik oldalra.

    Őt sem reportoltam,minek?Egyszerűen vannak ilyenek.Remélem senki nem sértődik meg azon amit most írok de amikor azt látom hogy a csapat fele prémtankokból áll még kisebbek az elvárásaim. Rengeteg agyatlan megveszi a magas szintű prémium tankot és katasztrófális játékot produkál.

    Itt van példának a Chrysler.Ma voltam olyan csatában ahol egyedül volt t8-as tank,a többiek 7 és 6-osok voltak.Nem tudom hogy csinálta de kb másfél percen belül ő halt meg elsőként. :C Most ilyenekkel mit lehet kezdeni? Semmit,tovább kell lépni bízva abban hogy a következő csata jobb lesz. ;)

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák