Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    9.19!
    Ha ezeket a dolgokat tényleg bevezetik és úgy, ahogy itt és itt le vagyon írva, akkor a következő pöcs lesz a legjobb ami eddig volt/van a WOT-ban. Szerintem egyébként a jelenlegi is jól sikerült változtatás. Szerintem élvezetesebb lett a játék az artykkal, és mondom ezt úgy, hogy rühellem őket, de hát a küldetések miatt kellenek. Viszont a szakasz lehetőségének kizárása nem kicsit sújtja őket, nem véletlen szerintem, hogy csökkent a darabszámuk a csatákban. Sokszor megyek, megyünk olyan csatákat egymás után, hogy egyetlen arty sem volt.
    Mondjuk ezek a lehetőségek meglehetősen hátrányban fogják részesíteni azokat, akik mondjuk kevésbé tudnak érvényesülni a rangsorolt csatákban.

    (#137013) Razermazer: ha jól tudom akkor ez egy tier6-os prémium járgány, és mivel eltörölték már a tier limitet, így szerintem feldobja tier8-ba. Viszont a mondatokkal nem nagyon vagy barátságban, ahogy nézem, mert elég kacifántosra sikeredett több mondatis. Koncentrálni kellett, hogy megértsem, mit is szeretnél. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák