Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    Sziasztok!

    Ha kérhetném, az alábbiakat véleményeznék olyanok, akiknek van már gyakorlati tapasztalatuk velük?

    JadgTiger mit 8.8

    Gondolkodom a megvételén, de bizonytalan vagyok a használhatóságát tekintve - szubjektív szemszögből, az objektív érvek (credit farming, crew training) magukért beszélnek.

    Jó vele játszani?

    Bárhonnan is közelítem meg, a végén mindig arra lyukadok ki, hogy játékélmény szempontjából olyan lehet, mint ha egy picit lassabb, de valamivel tartósabb Ferdinand lenne egy hajszálnyit tuningolt 88-as löveggel; na most a Ferdinandot összességében nem szerettem abban az állapotban...noha volt egy-két jó játék vele.

    A legénység képzést a D.Maxszal is meg tudom oldani, bár tény hogy kissé komplikáltan; credit miatt még jó ideig nem kell aggódnom a prémium miatt.

    Kínai könnyű vonal

    Mindig is szerettem volna egy könnyű/közepes tankot tartós játékra, de azon nemzetek amiket eddig próbáltam számomra kibrándítóak voltak: a német light vonal a Leopardig jó volt (tovább nem), azt meg is tartottam egy darabig, de a 30mm-es gépágyúhoz nem tudtam hozzászokni; a klasszikus med vonalra pedig nem sikerült ráéreznem. A franciát feladtam T3-ban, és az ELX annyira nem tetszik, hogy újrakezdjem. Az orosz gépek túl esetlenek nekem (a T54 tetszik, de az nagyon hosszú grind a T-34-től), a jenkik túl jellegtelenek, az angolok pedig...hát, azok angolok.

    A kínai gépek - eddig csak másoknál láttam őket - az 59-16-től kezdve gyorsak, pörgősek, és ahogy a fejleszteni valókat nézem még rendes fegyverzetük is van.

    Aktív/passzív scoutnak, illetve TD és arty zaklatásra jók?

    Előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák