Új hozzászólás Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz dfsz34 #11999 üzenetére

    Szerintem unalmasabb lett a játék. Régen jól kellett megválasztani a fedezéket, olyat ami arty ellen is véd. És még akkor sem lehettél benne biztos, hogy ott áll az arty, ahol te elképzeled, lehet simán kilőtt a fedezék mögött (mondom mindezt úgy, hogy kb 10 csatából 1x lőttek ki artyk).
    Most kb 10 csatából 2-ben van arty. Ellenben light/felderítő tankokból nem egyszer 6 is. Akiket egyrészről kb 1-2 lövés kivégezni, másrészről sebezni nem tudják a nagy vasakat, főleg csak zavaróak, annyi eszük meg nincs, hogy egymásra vadásszanak. Így ők kb elvesztették a jelentőségüket. Nincs arty, akit zargathatnának, nincs arty akiknek felderíthetnének. (Azzal meg ha esetleg teljesen máshol rohangálnak, mint ahol a fő erő van, semmit nem érnek)

    Na de mindegy. Jó sok ember boldognak érzi magát. Viszont érdemes lesz megnézni, hogy mikor fogják visszaállítani valamilyen formában a régi rendszert. Ugyanis az arty nerffel sokkal több játékost veszítettek (akik költötték a pénzt rendesen), mint amennyit nyertek. Szóval szerintem ez a "hurrá, eltűntek a köcsög artyk" állapot nem lesz tartós.

    [ Szerkesztve ]

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Új hozzászólás Aktív témák