Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz nyunyu #11951 üzenetére

    Azt sem sikerül megoldaniuk ezeknek a votka szlopálóknak, hogy amikor épület mellöl bújok ki, akkor ne ugorjon az égbe a löveg!?! Ezt tényleg ennyire bonyolult lenne megoldani programozásilag?!? :F :W

    (#11960) vhw: sajnos ezt alá tudom támasztani...nekem is több hete ilyen agyhalott állományt ad csapattársnak és nagyon gyakori a 15:1/2/3 eredmény, akár fordítva. Persze mostanában sokat szakaszozunk - 3-as - így nem olyan vészes a dolog, mert rendszerint lehozzuk a csatákat. Az már sokkal bosszantóbb számomra, mikor T10-es csatában 3 T8-asként benne vagyunk az első 4-ben és a 10-es tankjaink a csapatlista végén kullognak! :W Szánalmas! :o

    (#11966) Chris0321: magyarázza már meg nekem vki, hogy prém tankba miért kell legénységet venni?!? Miért nem ülteted át egy másik hasonló kategóriájú tankból a legénységedet és akkor még őket is fejleszted, miközben pénzt keresel?!? Vagy esetleg nincs másik ilyen kategóriájú tankod (jelen esetben német medium)? Ezután akarod majd elkezdeni?

    (#11975) 313313: ezt szakasz társam is tapasztalta tegnap, 2x újra indította a gépét is, nem értette, hogy mitől lehet!? Nekem hál istennek 1x ugrott csak fel 90ms-körülire. De akkor ezek szerint ez nem egyedi probléma volt nála!

    (#11982) Fel: milyen jó lenne, ha minden E100 gazda így tudna játszani - persze az én oldalamon :B ;] -, tegnap a mi E100-unk egész csatán tudott lőni 3-at, amiből 13 kemény dmg-t össze tudott szedni!?! :Y IS-3-al több mint 10x annyit sebeztem! Szánalom2!

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák