Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Noisyboy666 #114018 üzenetére

    Noisyboy666: Szia, üdv a fórumon.
    A PH! szabályzatának a hozzászólások hangnemére vonatkozó részét szerintem nézd át, mert ezzel a stílussal itt nem leszel hosszú életű.

    Enzolord-tól már jópár replay-t, screenshotot és videót láttunk, visszakeresheted őket és magad is meggyőződhetsz arról, hogy nem használ csalásnak minősülő modot. A konkrét esetről nem került fel replay egyikőtötöktől sem, így nem lehet ítéletet mondani, de pl a splash-vel simán kiszed. Az is lehet, hogy kilógott valamid.

    Fontos, hogy tudd: a lövedék röppályáját, az átütést és a sebzés mértékét mind a szerver számolja ki. Léteznek "csaló" modok, amelyek pl a térképen mutatják hol dőlnek a fák, vagy egy vonallal, hogy az ellenséges tank hova néz meg ilyenek, de ha valaki kiszedett egy szikla mögül, az bizony rád látott. Vagy - mint jelen esetben - artyval volt, így nem kellett, hogy kilógjon bármid, még csak telibe se kellett, hogy csapjon, elég volt egy pár méterre melletted becsapódó HE lövedék. Pl. a GW Tiger robbanási sugara 9 méter...

    A WG-nek persze, írhatsz, nagyon udvariasan fognak válaszolni, de a helyzet az, h nagyon direkt és nagyon közvetlen bizonyíték kell a csalásra, hogy bármi hatása legyen, így a "kibannoltatlak téged mint X másikat" jellegű fenyegetés elég nevetséges. Főleg, hogy - ahogy az épp előtted pár sorral zajló vitában is szerepel - az EU szerveren nincs olyan, hogy tiltott mod. A moderátorok - ismeretlen szempontok alapján - döntenek ilyen estekben az esetleges büntetésekről, de általában csak közvetlen bizonyíték esetében lépnek.Ilyen volt pl pár hete, amikor valaki saját maga tette fel a modokkal készült videót a youtube-ra.

    Ami a meg a kultúrát illeti: TE kezdted. Csak azt kapod, amit elkezdtél. A stílus maga az ember és TE kezdtél el ordenáré módon anyázni, miközben ráadásul felháborodásod oka egyszerű játékmechanikával magyarázható. Persze replayyel könnyebb lenne, ha lenne.
    Jó lenne, ha bajod van, akkor udvariasan elkérnéd a replayt. Vagy még helyesebb, ha előbb a sajátodat nézed meg, hátha magad is kiszűröd, mi történt. Mi is szívesen segítünk, mert épp az ilyenekből lehet a legtöbbet tanulni.

    "ki hogy játszik kinek hogy adja a wg, ez nem a csak a játékoson múlik ha non stop szar csapatban vagy!Vagy te azt is lehozod nem?" A csata nem egy emberen múlik. Ritka, hogy egyvalaki képes 29 ellenében győzni. De a saját teljesítményed csak TE befolyásolod. Vesztes csatában is lehet sokat sebezni, killeket gyűjteni. De nem véletlenül van az unikumok WR-e 60% felett, a tomatok-é 45% alatt.

    jr1994 - nagyon nem. Ha elterjed, hogy ez a WG álláspontja, akkor egy csomóan, akik eddig nem merték, felteszik a warpacket és társait. és onnantól a WG azért nem fogja szankcionálni, mert túl sok embert érint...

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák