- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Hű, a Lands of Lore első részét mennyire szerettem! (Mai napig megvan még a CD-s verzió, ahol Patrick Stewart hangján szólal meg a király az elején, az "I have need of a champion! Who among you will volunteer to serve me... kezdetű mondókájával a karakterválasztásnál.)
Persze az EoB három része is alap, de azok valahogy kevésbé fogtak meg anno.Endure. In enduring, grow strong.
-
Gothmog
senior tag
Anno több hónapomba telt végigvinni, pedig ha nagyon-nagyon elakadtam és tanácstalan voltam valahol, akkor kerestem leírást a továbblépéshez.
Mindenesetre igen emlékezetes játék volt!(Az eddigi utolsó - elvileg a sorozatot záró - 8. rész is baromi jó volt. Sőt, a kettő közül én ezt kedvelem jobban.)
Viszont van annyi jó és újabb játék, hogy engem ezek a "megújított" verziók nem hoznak lázba. (Na jó, most nem voltam őszinte: egy Might&Magic VI: The Mandate of Heaven felújításra - ahol semmi máshoz nem nyúlnának, csak a grafikát hoznák fel maiasabb szintre, a többihez nem nyúlva, a hangulatot megtartva! - 0. nap vevő lennék, lesz*rom, hogy mennyit kérnek érte, csak jó legyen felkiáltással! Ezt a játékot néhány évente a mai napig végigviszem nosztalgiából, és mindig ugyanúgy elvarázsol a hangulata, mint bő 25 éve, amikor először játszottam végig.)
Endure. In enduring, grow strong.
Új hozzászólás Aktív témák
gp 43 év szinte beláthatatlan idő a videojáték-világban – márpedig az első Wizardry idén tölti be ezt a kort. Most az eredeti legenda az eredeti játékmenettel, de megújult látványvilággal tért vissza.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- Ukrajnai háború
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest