Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Anno több hónapomba telt végigvinni, pedig ha nagyon-nagyon elakadtam és tanácstalan voltam valahol, akkor kerestem leírást a továbblépéshez.
Mindenesetre igen emlékezetes játék volt!(Az eddigi utolsó - elvileg a sorozatot záró - 8. rész is baromi jó volt. Sőt, a kettő közül én ezt kedvelem jobban.)
Viszont van annyi jó és újabb játék, hogy engem ezek a "megújított" verziók nem hoznak lázba. (Na jó, most nem voltam őszinte: egy Might&Magic VI: The Mandate of Heaven felújításra - ahol semmi máshoz nem nyúlnának, csak a grafikát hoznák fel maiasabb szintre, a többihez nem nyúlva, a hangulatot megtartva! - 0. nap vevő lennék, lesz*rom, hogy mennyit kérnek érte, csak jó legyen felkiáltással! Ezt a játékot néhány évente a mai napig végigviszem nosztalgiából, és mindig ugyanúgy elvarázsol a hangulata, mint bő 25 éve, amikor először játszottam végig.)
Endure. In enduring, grow strong.
Új hozzászólás Aktív témák
- Montech MKey TKL mechanikus billentyűzet - MK87 FREEDOM RED
- Lian Li GALAHAD II LCD 360 komplett folyadékhűtés, ARGB - fehér, FÓLIÁS!
- Dell G3 3500 Gamer Laptop, i5 10300H, GTX 1650, 512SSD, 8gb DDR4 Ram
- Lian Li GALAHAD II LCD 280 mm komplett folyadékhűtés, ARGB - fehér (GA2ALCD28W), ÚJSZERŰ!
- I5-7600 + ASUS PRIME H270-M PLUS + G.SKILL DDR4-2133MHz 16GB (4x4) + GIGABYTE RTX 1050 2GB