Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Anno több hónapomba telt végigvinni, pedig ha nagyon-nagyon elakadtam és tanácstalan voltam valahol, akkor kerestem leírást a továbblépéshez.
Mindenesetre igen emlékezetes játék volt!(Az eddigi utolsó - elvileg a sorozatot záró - 8. rész is baromi jó volt. Sőt, a kettő közül én ezt kedvelem jobban.)
Viszont van annyi jó és újabb játék, hogy engem ezek a "megújított" verziók nem hoznak lázba. (Na jó, most nem voltam őszinte: egy Might&Magic VI: The Mandate of Heaven felújításra - ahol semmi máshoz nem nyúlnának, csak a grafikát hoznák fel maiasabb szintre, a többihez nem nyúlva, a hangulatot megtartva! - 0. nap vevő lennék, lesz*rom, hogy mennyit kérnek érte, csak jó legyen felkiáltással! Ezt a játékot néhány évente a mai napig végigviszem nosztalgiából, és mindig ugyanúgy elvarázsol a hangulata, mint bő 25 éve, amikor először játszottam végig.)
Új hozzászólás Aktív témák
gp 43 év szinte beláthatatlan idő a videojáték-világban – márpedig az első Wizardry idén tölti be ezt a kort. Most az eredeti legenda az eredeti játékmenettel, de megújult látványvilággal tért vissza.
- 2 darab Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 5400rpm 64MB SATA3 (WDC WD10EZRZ-00HTKB0) 100/100
- 2x4GB DDR3 1600mhz RAM - Ballistix Sport
- Intel Core i7-14700KF 20-Core 3.4GHz LGA1700. Pár hetes. 3 év garancia. Ingyen Packeta.
- HP EliteBook 840 G8 i5-1145G7/16GB/512 SSD/14 " FHD laptop Bang&Olufsen hang garanciával
- Honor Watch Magic
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest