Új hozzászólás Aktív témák

  • JoshaJosh

    csendes tag

    A Windows 7 lesz egyre kockázatosabb online? Még annál is, hogy az új biztonsági rendeszereken le kellett tiltani kémporgrmaok felismerését, mert a windows 10 féltucat rendszerfájlja egyszerűen kémporgramot tartalamz? Annál is kockázatosabb, hogy a windows 10 minden billentyűleütést figyel beleértve az összes flehasználónevet és jelszót és jelentést tesz róla a microsoftnak felhőbe lőve, amit egy kezdő hacker is leolvas?

    Ennél is kockázatosabb?? Valahogy nem hinném....

    És ha lejár a támogatás az mit jelent? Semmit se. Ha megkímélem az új gépem, 5-6 évig nem lesz vele gondom, a win 7 tökéletesen fog rajta működni, sokkal gyorsabban mint a win 10. Az új vírsok gyakorlatilag nem is működnek már windows 7-en, számtalan új vírust kipróbálva a vírusprogram egyszerűen leáll, a program nem futtatható üzenettel. :D :DD

    Ráadásul amúgy is mindig van a windows mellett linuxom, szóval nem látok én itt semmilyen problémát. Aki annyira szarik rá, hogy kémkednek utána, meg minden második bűnöző könnyedén szerezheti meg a jelszavait és használhatj a gépét, például pedofil tartalmak közvetítésére a tudta nélkül.... ám legyen örömködjön a windows 10-el. Én jobb szeretem magam eldönteni, mi legyen a gépemen és mi nem, mit osztok meg a MS-al és mit nem.

    Amúgy meg azt hiszem a facebook szerverei mellé hamarosan routerben kerül tiltásra a MS oldala is. :D

Új hozzászólás Aktív témák